LUNA abortuscentrum antwerpen

contact

Fr. Rooseveltplaats 12 - 4e verdieping
2060 Antwerpen
03/226 25 25

Onze LUNA abortuscentra werken ENKEL OP AFSPRAAK! Een afspraak maken kan ENKEL TELEFONISCH!

Maandag    09:00 - 17:00
Dinsdag      09:00 - 17:00
Woensdag  09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag        09:00 - 13:00

onthaal.antwerpen@lunacentra.be (voor info, niet voor afspraken)


Wegbeschrijving

OPGELET: voetgangers - vanaf 12 februari 2019 is de toegang tot het gebouw enkel bereikbaar via de werfzone op de Rooseveltplaats. Er zal een doorgang in het midden worden vrijgemaakt.

MET HET OPENBAAR VERVOER

Trein

Het LUNA abortuscentrum bevindt zich op 5 minuten wandelen van het station Antwerpen-Centraal. Verlaat het station links via de De Keyserlei, neem de tweede straat rechts (Anneesensstraat) en je komt na 50 meter op een plein links (Fr. Rooseveltplaats). Op het plein zijn bushaltes voor een brede building (President Building). Midden deze building is een toegangshal met drie liften. Het LUNA abortuscentrum bevindt zich op de vierde verdieping.OPGELET!!!!! WERKEN!!!

Op 18 juni 2018 starten er werken op de Rooseveltplaats en worden de perrons afgebroken.
De bussen en trams stoppen dan niet meer voor de deur van het LUNA abortuscentrum want het plein zal eerst gebruikt worden als werfzone en daarna als omleidingsweg.
De parking blijft nog open tot augustus 2018 maar wordt daarna afgesloten tot eind 2019.

Tram en bus
Het LUNA abortuscentrum bevindt zich aan de Fr. Rooseveltplaats waar aan perrons 50 en 52 de trams 10, 11, 12 en 24 stoppen en aan perron 25 de bussen 17, 31 36 en 762.MET DE WAGEN

OPGELET: sinds 5 juni 2017 startten er grootschalige werken in het centrum van Antwerpen, “De knip van de Leien”.

De Fr. Rooseveltplaats zal de hele periode van de werken bereikbaar blijven met de wagen. 
Om de Fr. Rooseveltplaats met de wagen te bereiken, volgt u best de richtingaanwijzers naar “Centrum Noord”.
U kan ook de website Slimnaarantwerpen.be raadplegen om de slimste route te berekenen.

Vanuit Nederland E19
Afrit 1 Merksem, einde afrit sla rechts af N129, volgende grote kruispunt met de Noorderlaan N180 links afslaan. Op de Noorderlaan steeds rechtdoor rijden zo kom je op de N1 en rij 2,2 km verder (grote bocht rechts en daarna scherpe bocht links) links afslaan op de N12, rechts zal je een plein zien (Fr. Rooseveltplaats). Op het plein zijn bushaltes voor een brede building (President Building). Midden deze building is een toegangshal met drie liften. Het LUNA abortuscentrum bevindt zich op de vierde verdieping.

Vanuit Hasselt E313
Wanneer je Antwerpen nadert neem je de ‘linkse’ afrit 17 Antwerpen Oost (Borgerhout) en rij je bij het grote kruispunt met de Singel R10 rechtdoor op de N12. Rij 2,2 km verder en je bereikt een plein rechts (Fr. Rooseveltplaats). Op het plein zijn bushaltes voor een brede building (President Building). Midden deze building is een toegangshal met drie liften. Het LUNA abortuscentrum bevindt zich op de vierde verdieping.

Vanuit Brussel E19
Als je Antwerpen nadert rechtdoor rijden op de N155. Bij het kruispunt met de N1 links afslaan. Rij 1,2 km en sla dan rechtsaf naar de Van Breestraat, weg vervolgen naar de Rubenslei, naar de Quellinstraat, naar de Van Ertbornstraat. Ter hoogte van de N12 sla je rechts af en zie je een plein rechts (Fr. Rooseveltplaats). Op het plein zijn bushaltes voor een brede building (President Building). Midden deze building is een toegangshal met drie liften. Het LUNA abortuscentrum bevindt zich op de vierde verdieping.

Vanuit Gent E17
Als je Antwerpen nadert volg de tweede rijstrook van links bij het knooppunt Antwerpen West om de borden Rotterdam/Ring Antwerpen 1/Haven 500-2000. Weg vervolgen naar de E34. Neem afslag 7 Sint-Anna naar de N49a richting Antwerpen-Linkeroever/Sint-Anna/Linkeroever. Weg 4,1 km vervolgen naar de Charles de Costerlaan. Rij door de tunnel en sla dan rechts af ter hoogte van de Italiëlei. 750 meter verder sla je linksaf naar de N12. Rechts zal je een plein zien (Fr. Rooseveltplaats). Op het plein zijn bushaltes voor een brede building (President Building). Midden deze building is een toegangshal met drie liften. Het LUNA abortuscentrum bevindt zich op de vierde verdieping.Contact

Zenden