Luna Gent

Praktische info

Adres

Om een afspraak te maken, bel 09.233 64 92

Lieven De Winnestraat 65/001
9000 Gent
onthaal.gent@lunacentra.beOpeningsuren
 • Maandag
  van 9 tot 12 uur
  van 13 tot 17 uur
 • Dinsdag
  van 9 tot 12 uur
  van 13 tot 17 uur
 • Woensdag
  van 9 tot 12 uur
  van 13 tot 17 uur
 • Donderdag
  van 9 tot 12 uur
  van 13 tot 17 uur
 • Vrijdag
  van 9 tot 12 uur

Lieven de Winnestraat 65
9000 Gent
België

Afspraak afzeggen

Met dit formulier kan je jouw afspraak bij LUNA Gent afzeggen. Hiermee kan je dus geen afspraak maken. Een afspraak maken kan enkel telefonisch, tijdens de openingsuren, op het nummer 09.233 64 92.

Wegbeschrijving

 • Trein

  Van station Gent Sint-Pieters rijd je met tram 2 (richting Melle Leeuw) of tram 4 (richting Ledeberg) tot aan de halte Rozemarijnbrug. Vandaar ga je te voet de brug over en onmiddellijk rechtsaf, Coupure rechts volgen. De Lieven De Winnestraat is de 3de straat links. Je vindt het LUNA abortuscentrum  aan de rechterkant (nr 65-001) in de eerste bocht.

  Van station Gent Dampoort neem je bus 6 (richting Europabrug) tot halte Bijlokehof. Vandaar verder te voet. Laat het Bijloke parkje rechts liggen en wandel tot aan het water. Daar sla je rechtsaf langs de coupure links tot aan de brug. Hier steek je de brug over en volgt linksaf de coupure rechts tot aan de derde zijstraat, de Lieven De Winnestraat. Het LUNA abortuscentrum (nr 65-001) bevindt zich aan de rechterzijde, in de eerste bocht.

  Tram

  Kom je vanuit het centrum (bv Zuidstation, Korenmarkt, Rabot) met de tram? Neem tram 4 (richting Gent UZ) tot de halte Theresianenstraat. Vandaar ga je rechtdoor, je volgt de Coupure rechts. De Lieven De Winnestraat is de 3de straat links. Je vindt het LUNA abortuscentrum aan de rechterkant (nr 65-001) in de eerste bocht.

  Bus

  Je kan met bus 6 tot aan halte Bijlokehof. Vandaar ga je verder te voet (zie hierboven).

 • Vanuit richting Antwerpen, Kortrijk, Brussel, Oostende (E17)

  Neem de afslag Gent centrum en volg daarna ‘alle richtingen’. Aan het verkeerslicht links voorsorteren en richting Eeklo volgen. Je komt op de binnenring rond Gent. Aan het 6de verkeerslicht (kruispunt waarbij aan jouw linkerkant de Delhaize is) sla je rechtsaf, in de Bernard Spaelaan. Na de Rozemarijnbrug ga je naar rechts, dit is de Coupure Rechts. Volg nu de Coupure rechts tot de derde zijstraat, Lieven De Winnestraat. Je vindt het LUNA abortuscentrum aan de rechterzijde van de straat (nr 65-001) in de eerste bocht.

  Vanuit richting Eeklo

  Aan de Palinghuizen sla je rechtsaf de brug over, hier start de Rooigemlaan. Je rijdt nu op de binnenring rond Gent. Vervolg de weg tot het 8e verkeerslicht, waar je links inslaat. Na de Rozemarijnbrug ga je naar rechts, dit is de Coupure Rechts. Volg nu de Coupure Rechts tot de derde zijstraat, Lieven De Winnestraat. Je vindt het LUNA abortuscentrum aan de rechterzijde van de straat (nr 65-001) in de eerste bocht.