Luna Hasselt

Praktische info

Adres

Om een afspraak te maken, bel 011.23 29 91

Gouverneur Roppesingel 81
3500 Hasselt
onthaal.hasselt@lunacentra.beOpeningsuren
 • Maandag
  van 9 tot 17 uur
 • Dinsdag
  van 9 tot 17 uur
 • Woensdag
  van 9 tot 17 uur
 • Donderdag
  van 9 tot 17 uur
 • Vrijdag
  van 9 tot 12 uur

LUNA abortuscentrum Hasselt
Gouverneur Roppesingel 81
3500 Hasselt
België

Afspraak afzeggen

Met dit formulier kan je jouw afspraak bij LUNA Hasselt afzeggen. Hiermee kan je dus geen afspraak maken. Een afspraak maken kan enkel telefonisch, tijdens de openingsuren, op het nummer 011.23 29 91.

Wegbeschrijving

 • Trein

  Bij Hasselt station kan je een taxi nemen. Een rit naar het LUNA abortuscentrum kost ongeveer € 10.

  Bus

  Plan je route met de bus via https://www.delijn.be/nl/routeplanner/ 

  Let op! Het gebouw heeft verschillende huisnummers. Je neemt de deur met huisnummer 81. Je belt aan bij LUNA, de deur wordt geopend en je komt met de lift of de trap naar de 2de verdieping.

 • Vanuit de richting Lommel, Houthalen-Helchteren, Zonhoven

  Je neemt de N 715 van Hechtel naar Hasselt, in Zonhoven verandert het nummer van deze weg in 74. Je rijdt over de brug van het kanaal, je sorteert links voor en je rijdt links de grote ring (R 71) rond Hasselt op. Het LUNA abortuscentrum bevindt zich ter hoogte van de vierde verkeerslichten die je tegenkomt op de grote ring.

  Aan de vierde verkeerslichten ga je naar rechts, na ongeveer 15 meter kan je rechts het terrein oprijden. Je ziet een bordje met ‘LUNA abortuscentrum’ aan het begin van de inrit. Je rijdt rond het gebouw en je parkeert aan de voorkant van het gebouw op de parkeerplaatsen waarop een plaatje ‘LUNA’ hangt. Je wagen staat nu geparkeerd voor onze voordeur met huisnummer 81. Je belt aan bij LUNA, de deur wordt geopend en je komt met de lift of de trap naar de 2de verdieping.

  Vanuit Maaseik, Genk

  Je rijdt richting Hasselt via de N 702. Aan de grote ring aangekomen sla links af bij de tijdelijke verkeerslichten. Aan de tweede verkeerslichten ga je naar rechts, na ongeveer 15 meter kan je rechts het terrein oprijden. Je ziet een bordje met ‘LUNA abortuscentrum’ aan het begin van de inrit.

  Vanuit Antwerpen, Tessenderlo, Beringen

  Je neemt de E 313 richting Hasselt – Luik. Je neemt de afrit nr. 29 Hasselt-Kortessem. Bij het verlaten van de afrit rijd je in de richting van Hasselt. Bij de tweede verkeerslichten ga je naar rechts, je rijdt de grote ring rond Hasselt op. Aan de eerstvolgende verkeerslichten ga je naar links. In het grote witte gebouw dat je links voor je ziet bevindt zich het LUNA abortuscentrum.

  Vanuit Leuven, Diest

  Je neemt de E 314 tot in Lummen (daar kruist de E313 de E 314) en dan neem je de E 313 richting Hasselt-Luik. Je neemt afrit nr. 29 Hasselt-Kortessem. Bij het verlaten van de afrit rijd je in de richting van Hasselt. Bij de tweede verkeerslichten ga je naar rechts, je rijdt de grote ring rond Hasselt op. Aan de eerstvolgende verkeerslichten ga je naar links. In het grote witte gebouw dat je links voor je ziet bevindt zich het LUNA abortuscentrum.

  Vanuit Tienen, Sint-Truiden

  Vanuit Tienen neem je de N 3 richting St-Truiden, daar neem je de expresweg, N 80, tot aan de grote ring (R 71) van Hasselt. Een herkenningspunt is de watertoren die zich rechts voor je bevindt. Je sorteert rechts voor en rijdt de grote ring (R 71) rond Hasselt op. Aan de derde verkeerslichten ga je naar links. In het grote witte gebouw dat je links voor je ziet bevindt zich het LUNA abortuscentrum.

  Vanuit Tongeren

  Je neemt de N 20 naar Hasselt tot aan de grote ring (R 71) rond Hasselt. Je rijdt rechts de grote ring (R 71) op. Aan de eerstvolgende verkeerslichten ga je naar links. In het grote witte gebouw dat je links voor je ziet bevindt zich het LUNA abortuscentrum.