Luna Oostende

Praktische info

Adres

Om een afspraak te maken, bel 059.80 57 11

Prinses Stefanieplein 19
8400 Oostende
onthaal.oostende@lunacentra.beOpeningsuren
 • Uitzonderlijk gesloten op
  maandag 1 april (Paasmaandag)
 • Maandag
  van 9 tot 16.30 uur
 • Dinsdag
  van 9 tot 16.30 uur
 • Woensdag
  van 9 tot 16.30 uur
 • Donderdag
  van 9 tot 16.30 uur
 • Vrijdag
  van 9 tot 12.30 uur

LUNA abortuscentrum Oostende
Prinses Stefanieplein 19
8400 Oostende
België

Wegbeschrijving

 • Trein

  Het LUNA abortuscentrum ligt op 2 km van het station in Oostende. Bij het verlaten van het station links afslaan in de Natiënkaai, loopt door in de Leopold III-laan, aan het rondpunt van de Vuurkruisenplein de eerste afslag nemen naar het Jan Piersplein, links afslaan aan de Vindictivelaan loopt door in de Alfons Pieterslaan. Aan het kruispunt met de Torhoutsesteenweg links afslaan, aan de Koninginnenlaan links afslaan en de eerste straat links leidt naar het Prinses Stefanieplein.

  Bus

  Plan je rit via https://www.delijn.be/nl/routeplanner/

  Kusttram

  Je stopt aan de halte Oostende Koninginnenlaan. Van hieruit stap je 400m via de Koninginnenlaan tot aan het Prinses Stefanieplein. Je bent 5 minuten onderweg.

 • Vanuit Brugge N9

  Je nadert Oostende en slaat links af over het kanaal en meteen rechts af op de R31. Blijf op de R31 tot aan het President Kennedy plein (2de rotonde), neem op de rotonde de eerste afslag Verenigde Natieslaan N340, neem dan de 2de straat links Ravelijnstraat, vervolgens de tweede afslag aan het rondpunt naar de Edith Cavellstraat, dan linksaf de Kairostraat in, aan de T-kruising met de Koninginnenlaan sla je rechts af en de eerste straat rechts leidt naar het Prinses Stefanieplein.

  Vanuit Gent/Brussel E40

  Je nadert Oostende en slaat rechtsaf A10 richting Oostende. De A10 komt uit op de grote rotonde op het President Kennedy plein. Neem hier de 2de afslag Verenigde Natieslaan N340, neem dan de 2de straat links Ravelijnstraat, vervolgens de tweede afslag aan het rondpunt naar de Edith Cavellstraat, dan linksaf de Kairostraat in, aan de T-kruising met de Koninginnenlaan sla je rechts af en de eerste straat rechts leidt naar het Prinses Stefanieplein.

  Vanuit Veurne E40

  Neem afslag 5 Gistel/Oostende Luchthaven, sla links af naar N33 Oostendsebaan, dit wordt de Torhoutsesteenweg. Aan de 2de rotonde rechts afslaan naar Koninginnenlaan en dan de 2de straat links die leidt naar het Prinses Stefanieplein.

 • Parkeren in de omgeving is mogelijk op het Prinses Stefanieplein, in de Oude Molenstraat of Prinsenlaan. Gratis parkeren is mogelijk in de Koninginnelaan. Indien u geen parking zou vinden, is de betaalparking van de campus Henri Serruys bereikbaar via de inrit Koninginnelaan.

Afspraak afzeggen

Met dit formulier kan je jouw afspraak bij LUNA Oostende afzeggen. Hiermee kan je dus geen afspraak maken. Een afspraak maken kan enkel telefonisch tijdens de openingsuren, op het nummer 059 80 57 11.